Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ρόφημα υγείας και αναζωογόνησης με αλόη



Το παρακάτω ρόφημα αλόης έγινε γνωστό από τις φαβέλες της Βραζιλίας και πιστεύεται ότι είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μη φαρμακευτικές συνταγές κατά του καρκίνου. Για την παρασκευή του χρειαζόμαστε:
  • 1 λίτρο πόσιμου ζελέ αλόης
  • 2 κουταλιές φυσικό μέλι
  • 1 σφηνάκι γκράπας
Αναμειγνύουμε τα παραπάνω καλά στο μπλέντερ. Είναι ένα πολύ ισχυρό ρόφημα που λειτουργεί τόσο στην πρόληψη ασθενειών όσο και στο να απαλλαγούμε από τους «εισβολείς» που τις προκαλούν. Για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα πρόληψης πίνουμε ένα ποτήρι την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί με άδειο στομάχι, για 10 μέρες και για 4-5 φορές το χρόνο. Φροντίζουμε να πίνουμε ένα ποτήρι ημερησίως με άδειο στομάχι και όχι μαζί με γεύματα ή μετά από κάποιο γεύμα. Είναι καλύτερα να το πιούμε περίπου 20 λεπτά πριν φάμε. Το κάνουμε αυτό για τουλάχιστον 10 μέρες, μέχρι να δούμε όντως βελτίωση.





Το μη επεξεργασμένο μέλι, λειτουργεί ως όχημα των ουσιών της αλόης που βοηθούν τον οργανισμό μας να στείλει πιο γρήγορα τους θεράποντες παράγοντες στα κύτταρά μας. Το αλκοόλ λειτουργεί ως διαλύτης και συντηρητικός παράγοντας και έχει και αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες. Έτσι λοιπόν, η χρήση της μικρής ποσότητας γκράπας στη συγκεκριμένη συνταγή,  βοηθά στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και μεταφέρεται πιο γρήγορα ο χυμός στο σώμα, άρα έχουμε και πιο άμεσα αποτελέσματα.
Μια καλά ισορροπημένη διατροφή με ελεγχόμενο ph και με συχνή αποτοξίνωση με διάφορα ειδικά ροφήματα, μας απαλλάσσει ακόμα και από ένα χρόνιο πόνο στην πλάτη.
Είναι σημαντικό,  η αλόη που θα χρησιμοποιήσετε να είναι ότι πιο κοντινό και φρέσκο υπάρχει στο αποκαλούμενο «φυτό της αθανασίας», διότι αρκετά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι νοθευμένα και αποτελούν στην πραγματικότητα φθηνά υποκατάστατα του ζελέ της αλόης!

ΠΗΓΗ: aloeveragreece


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες