Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Το απόλυτο λάδι για μασάζ με αλόη!!!

Πόσοι αλήθεια από εσάς μετά από μια επίσκεψη σας σ` ένα Σπα, που συνοδεύτηκε από ωραίο χαλαρωτικό μασάζ νιώσατε φρέσκοι και ουσιαστικά νέοι άνθρωποι;
Ούτε η μυρωδιά της λεβάντας ούτε ο χώρος ήταν αυτό που σας έκανε να χαλαρώσετε, αλλά το μασάζ. Μήπως χρησιμοποίησαν λάδι αλόης στην επιδερμίδα σας; Εμείς θα σας δείξουμε μια συνταγή για λάδι με αλόη,  που είναι ίσως και καλύτερο από αυτό του Σπα. Το λάδι αυτό μπορεί να μεταφέρει την εμπειρία και την χαλάρωση ενός Σπα, στην άνεση του σπιτιού και φυσικά με πολύ λιγότερα χρήματα.


Tο λάδι αλόης είναι μια πιο συμπυκνωμένη οργή του φυτού της αλόης, που μπορεί και πρέπει να εφαρμοστεί στο δέρμα σας, καθώς έχει πολλές ιδιότητες που μπορεί να κρατήσει το δέρμα σας λαμπερό και νεανικό. Βάζοντας το λάδι της αλόης στο δέρμα σας θα: 
1. Ενυδατώσει την επιδερμίδα σας καθώς  το τζελ της αλόης έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό. Το φυτό περιέχει πολλές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, όπως βιταμίνη C&E και ψευδάργυρο.
2. Ανανεωθείτε με την αναγέννηση των κυττάρων αλλά και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.
3. Θα σας βοηθήσει στο να μειωθούν τα συμπτώματα πολλών παθήσεων του δέρματος, όπως μεταξύ άλλων το έκζεμα και οι δερματικές ουλές.
Πως Φτιάχνουμε Λάδι Αλόης για μασάζ.
Θα επαναφέρει την ηρεμία του μυαλού σας ενώ θα αναζωογονήσει το δέρμα σας.
Τι θα χρειαστούμε:
½ Μισή κούπα τζελ αλόης. 
½ Μισή κούπα λάδι καρύδας.
2-3 σταγόνες απόο αιθέριο έλαιο της επιλογής μας.
Ενα μπολ
Μια κατσαρόλα 
Και τον φούρνο του σπιτιού μας.
1. Αναμιγνύουμε το τζελ αλόης και το λάδι καρύδας στο μπολ σε αναλογία 1:1. 
2. Ρίχνουμε 2-3 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής μας.(τριαντάφυλλο, κανέλα γιασεμί μερικές επιλογές). Το ελκυστικό αιθέριο έλαιο και το άρωμα που θα αναδειχθεί προ φέρει  περισσότερα πλεονεκτήματα και μεγιστοποιεί τις φαρμακευτικές ιδιότητες της αλόης. 
3. Αφού ανακατέψουμε  βάζουμε το μείγμα στο φούρνο για δέκα λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία. 
4. Αφού το βγάλουμε από το φούρνο το αφήνουμε να κρυώσει. 
5. Αφού κρυώσει το μόνο που απομένει είναι να την δοκιμάσετε στα χέρια σας για να εχετε μια πρώτη άποψη. 
6. Να φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου δύο εβδομάδες. Έπειτα τοποθετήσετε το στο ψυγείο για να διατηρηθεί για περισσότερο καιρό.
TIP!!
Για να απολαύσετε ακόμη περισσότερο το λάδι μασάζ , δοκιμάστε το μετά από ωραίο χαλαρωτικό ντουζ. Η καθαρή επιδερμίδα θα απορροφήσει καλύτερα την αλόη και όλα τα ευεργετικά οφέλη που έχει για την επιδερμίδα σας. 
Πηγαίνετε στο σπίτι σας, βάλτε χαλαρή μουσική, ανάψτε μερικά κεριά και απολαύστε ένα ωραίο χαλαρωτικό μασάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες